Wie is Dirk ?

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Dirk Vernijns, geboren te Herk-de-Stad en woonachtig te Zonhoven.

Sinds 1982 ben ik actief in de bouwwereld met +30 jaar ervaring in restauratie, renovatie- en interieur-werken, gedreven door de liefde voor het erfgoed. Er is namelijk geen grotere voldoening dan een oud vervallen herenhuis, schuur of woning in zijn oorspronkelijke gerestaureerde toestand of met een prachtig interieur te zien herrijzen.

Sinds 01 Januari 2014 werk ik freelance en wil ik mij vooral focussen op bouwcoördinatie en advies.

Ik heb deze keuze gemaakt omdat door het door de steeds maar bijkomende nieuwe richtlijnen voortdurend moeilijker wordt om zich als architect te focussen op het ontwerp en uitvoering. Een coördinator kan hierbij het verschil maken om de juiste timing en structuur waardoor een project voor, tijdens en na de uitvoering de juiste aandacht krijgt.

Op mijn website vind U alle gegeven betreffende gerealiseerde projecten voor, tijdens en na de uitvoering als referentie !

_DSCN4184

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>